Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-05@17:33:54 GMT

جزئیات ثبت نام برای دریافت کپسول گاز

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۳۱۴۶۶

صراط: کرامت ویس کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اظهار داشت: تاکنون حدود ۲ میلیون خانوار از طریق سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی (سدف) و طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع شناسایی شده اند و از ابتدای سال ۹۹ بطور متوسط روزانه میزان ۵۴۰۰ تن گاز مایع برای توزیع در مصارف داخلی کشور از جمله مصرف خانگی به شرکت‌های توزیع کننده گاز مایع تحویل شده که حداکثر نیاز بخش خانگی و صنوف و دیگر مصرف کنندگان عدم برخوردار از نعمت گاز طبیعی، حدود ۳۰۰۰ تن برآورد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



* مسئول تأمین، عرضه و نظارت بر توزیع گاز مایع کیست؟

به گزارش تسنیم، وی افزود: مسئولیت ایجاد سازوکار، مکانیسم و بستر توزیع گاز مایع و همچنین تأمین و تحویل گاز مایع به شرکت‌های توزیع کننده، بعهده شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران است و وظیفه نرخ گذاری و نظارت قانونی بر رعایت نرخ‌های مصوب و همچنین نظارت بر شبکه‌های توزیع توسط عوامل و نمایندگی‌های توزیع گاز مایع بعهده وزارت صمت یعنی سازمان‌های صمت استانی و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان است.

* مصرف غیرمجاز گاز مایع در بخش حمل و نقل

ویس کرمی با بیان اینکه "سامانه سدف مطابق با دستورالعمل ماده ۴۴ آیین نامه اجرایی مفاد ۵ و ۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و با هدف کنترل و مدیریت توزیع سوخت و فرآورده‌های نفتی یارانه‌ای همچون گاز مایع ایجاد شده"، گفت: از طریق سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی (سدف) سایر مصرف کنندگان مجاز گاز مایع در حوزه‌های مختلف مصرف اعم از صنایع، اصناف، گرمایشی و حرارتی در حال شناسایی است و متأسفانه بخشی از گاز مایع بصورت غیرمجاز در بخش حمل و نقل نیز مصرف می‌شود.

** شرایط جغرافیایی در تعیین سهمیه گاز مایع دخیل است

وی ادامه داد: سامانه درخواست الکترونیکی فرآورده‌های نفتی یا همان سدف پس از تکمیل فرآیند‌ها از سال ۹۷ عملیاتی شده و طرح توزیع الکترونیکی گازمایع نیز از طریق این سامانه از تیرماه سال ۹۹ بصورت پایلوت در دو استان کرمانشاه و ایلام اجرایی شد و سپس فاز اول طرح در یکم مرداد ۹۹، فاز دوم در ۲۰ مرداد ۹۹ و فاز سوم و آخر در یکم شهریورماه ۹۹ در ۳۷ منطقه عملیاتی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اجرایی شد.

این مقام مسئول تصریح کرد: در حال حاضر میزان گاز مایع مورد نیاز بخش خانگی در استان‌ها بر اساس برآورد نیاز و با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی و جغرافیایی تعیین و در سامانه سدف ثبت می‌شود.

** کسانی که کدپستی ندارند چه کنند؟

ویس کرمی در پاسخ به اینکه "در این سامانه برای ثبت نام کدپستی درخواست میشود، اگر متقاضیانی که اغلب روستایی هستند، دارای کدپستی نباشند، چه راهکاری برای دریافت سهمیه آن‌ها وجود دارد؟ "، گفت: بر اساس اعلام شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران، تمامی اماکن دارای کدپستی هستند و افراد برای آگاهی از کدپستی محل سکونت خود می‌توانند به نزدیکترین اداره پست در محل سکونت خود مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: شرکت‌های توزیع کننده گاز مایع موظف هستند گاز مایع مورد نیاز مصرف کنندگان شناسایی شده از طریق سامانه سدف را با استفاده از پایانه‌های فروش (POS) و گزینه "خرید سوخت" تحویل نمایند؛ در این مرحله کنترل قیمت فروش سوخت و کنترل مصرف کننده به طور سیستمی انجام می‌شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: گاز کپسول گاز شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گاز مایع صراط فرآورده های نفتی مصرف کنندگان گاز مایع شرکت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۱۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می گیرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، یوسف اینانلو افزود: امسال ۲۰۷ دیزل ژنراتور در استان شناسایی شده است و صاحبان مولد‌های خودتامین برق در بخش‌های صنعتی، کشاورزی و اداری و تجاری این استان برای عبور از اوج بار مصرف مشارکت خواهند داشت.

 به گفته وی، از سال گذشته کلیه مولد‌ها به کنتور هوشمند مجهز شده اند.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان یکی از اقدامات جهت عبور بدون خاموشی از دوران اوج مصرف تابستان را آماده به کاری و وارد مدار شدن مولد‌های سازمان‌ها و مراکز دولتی عنوان کرد و اظهار داشت: ادارات، نهاد‌ها و ارگان‌ها باید در روز‌های کاری هفته و در ساعات اوج مصرف برق، مولد‌های خود تامین (دیزل ژنراتور) را وارد مدار کنند و ارتباط را با شبکه عمومی توزیع برق، قطع کنند.

اینانلو تاکید کرد:دستگاه‌های اجرایی و دولتی باید در وقت اداری ۳۰ درصد و خارج از وقت اداری ۶۰ درصد کاهش مصرف داشته باشند و تحقق این موضوع با جدیت و به صورت مستمر مورد بررسی و پایش قرار خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می‌گیرد
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می گیرد
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد